Dzień Dobrego Chleba 24 października 2017 r. obchodziliśmy „Dzień Dobrego Chleba”. Na korytarzu przygotowano piękną wystawę związaną z chlebem, gazetki z ciekawostkami i wiadomościami o zbożach oraz o chlebach świata. Już od rana po szkolnych korytarzach rozchodził się zapach pysznego i świeżego chleba, zwabiając smakoszy na degustację. A było co oglądać ….. i smakować. Na stołach królowały chleby zrobione na zakwasie, a towarzyszyły im przetwory „domowej roboty” takie, jak: masła, smalce, miody, dżemy, ogórki kiszone i inne smakołyki. Było zdrowo, smacznie i wesoło. Realizacja tego „chlebowego dnia” była możliwa dzięki zaangażowaniu uczniów, ich rodziców oraz nauczycielek: p. Małgorzaty Mazurkiewicz i p. Renaty Popek.
Opracowała mgr Renata Popek |
Poczta
Plan lekcji
Czas trwania lekcji
Nr | Godz |
---|---|
1 | 7:55- 8:40 |
2 | 8:50- 9:35 |
3 | 9:45-10:30 |
4 | 10:40-11:25 |
5 | 11:45-12:30 |
6 | 12:40-13:25 |
7 | 13:40-14:25 |
8 | 14:30-15:15 |